Kitkat M&M taart
Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • Tijd
  • 0Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediƫnten

    voor de chocolade taart:
  • Overig:

Bereidingswijze

Voor de (basis) chocolade taart
1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
2. Vet eerst de bakvorm in met wat boter.
3. Doe de chocolade en de melk in een kom en laat het au-bain Marie smelten.
4. Klop de boter en de suiker licht en schuimig.
5. Voeg de eieren een voor een toe, doe het volgende ei er pas bij als het vorige volledig is opgenomen in het beslag.
6. Doe de gesmolten chocolade bij de boter en suiker en roer het goed door.
7. Zeef meel en cacao door het botermengsel
8. Schep het beslag in de ingevette bakvorm, zorg ervoor dat de bovenkant gladgestreken is.
9. Bak de cake 35 tot 40 minuten. Wanneer je met een satepirkker of een vork in prikt en er geen cake aan blijft plakken is de cake klaar.
10. Laat de cake hierna goed afkoelen.
Decor:
1. Snij eerst de cake zo netjes mogelijk door de helft.
2. Doe ertussen eerst wat chocolade mouse en klein gesneden stukjes kitkat, zorg dat je deze stukjes gelijk verdeeld.
3. Doe dan de andere helft er weer op, doe dit heel voorzichtig. Bij deze stap kan de taart heel snel breken.
4. Besmeer nu de hele taart van buiten met cocolademouse, ook tussen de twee helften.
5. Meet hoeveel kitkats je ongeveer aan de zijkant wilt gaan zetten.
6. Zet de kitkats hierna heel voorzichtig neer aan de zijkanten. Het beste kun je de taart al op een bord hebben staan zodat de kitkats op het bord kunnen staan.
7. Doe het lint om de kitkats heen. Dit klinkt makkelijker dan dat het is.
8. Bestrooi nu de hele bovenkant met m&ms. Wees vooral niet zuinig met de m&ms



Beoordeel het recept:

 (2 stemmen)

Door: