Frans roquefort-appeltaartje
Recipe Single Image
  • TaartHoofdgroep
  • Tijd
  • 11Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Bladerdeeg ontdooien.
2. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
3. Ei loskloppen met roomkaas, zout en peper. Bloem erdoor mengen.
4. Roquefort verkruimelen en door eimengsel scheppen.
5. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
6. Taartvormpjes invetten en het bladerdeeg in de taartvormpjes leggen.
7. Appels schillen, halveren, klokhuizen verwijderen en appels in plakjes snijden.
8. Plakjes in ieder taartvormpje op deeg leggen. Bosuitjes erover verdelen. Kaas-eimengsel erover verdelen.
9. Overhangende punten van deeg naar binnen vouwen.
10. Taartjes in ca. 15 minuten in midden van oven goudbruin en gaar bakken.

TIP: Lekker op bedje van veldsla.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: