Bamie soep
Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Breek de bamie in stukken van 10 cm, kook ze en laat ze uitlekken.
2. Was de kool en breek de blaadjes in kleine stukken.
3. snijd het vlees in stukken, was het met azijn en laat het goed uitlekken.
4. Bak de gesnipperde ui in olie totdat deze donkerbruin is en laat het goed uitlekken. In dezelfde olie de stukken kip bruin bakken.
5. In een pan een bouillon trekken van de gesneden ui, knoflook, salamblad, bouillonblokjes, pimentkorrels, selderij en de gebakken ui. Na een half uur de kip toevoegen. Laat de bouillon nog een uur trekken op laag vuur.
6. In een soepkom wat bamie en stukjes kool doen en daarna de bouillon erover.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (0 stemmen)

Door: