Dorayiaki (Japanse cake met azukibonen)
Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Nagerecht

Ingrediënten

  • -0,5 blik azukibonenpasta (anko/yude azuki) of zelfgemaakte azukibonenpasta

Bereidingswijze

1. Klop de eieren en suiker in een kom. Voeg de honing ook toe. Voeg dan tarwebloem, biokabonaat en water en meng goed.
2. Laat het mengsel in de koelkast voor 30 minuten rusten.
3. Bak het deeg in een koekenpan met anti-baklaag (doe een beetje olie in als u wilt). Bak een kant totdat er bubbeltjes ontstaan.
4. Dan bak ook de andere kant in 1-2 minuten. Laat het gebakken deeg afkoelen.
5. U maakt 8 stukken deeg = voor 4 dorayaki's. Doe ongeveer een eetlepel azukibonenpasta tussen 2 stukken gebakken deeg. Met slagroom is het ook lekker



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: