Zalm gerecht uit de oven.
Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • Tijd
  • 10Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
2. Leg elke zalmfilet op een stuk aluminiumfolie van 20x30 cm.
3. Bestrooi de zalm naar smaak met peper en zout. Pers de teentjes knoflook boven de zalm en sprenkel de sojasaus en limoensap of citroensap erover.
4. Vouw de folie langs de zalm omhoog en (als pakketjes) goed dicht.

Bereiding:
1. Zet de vispakketjes 15 minuten op een bakplaat midden in de oven.
2. Verhit intussen de olie in een wok of hapjespan.
3. Roerbak de spinazie en laat deze in 5 minuten slinken. Breng de spinazie op smaak met de gembersiroop, zout en versgemalen peper.
4. Serveer de zalmpakketjes met de spinazie bij pandanrijst, notenrijst of gele rijst.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (1 stem)

Door: