New York classic dog
Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de ui met het karwijzaad 10 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Laat de zuurkool uitlekken en vang het vocht op. Schep de zuurkool om met de mosterd en zet apart tot gebruik. Voeg het zuurkoolvocht met de tomatenpuree toe aan de uien, draai het vuur hoog en laat 5 min. zachtjes koken.
2. Verwarm ondertussen de worsten volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd de broodjes bovenop in de lengte in.
3. Schep op elk broodje 2 el zuurkool, hierop 1 partystick en 2 worsten. Verdeel vervolgens de gebakken uienringen erover.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: