Oosterse gehaktballetjes met sajoerboontjes
Recipe Single Image
  • VleesHoofdgroep
  • Tijd
  • 6Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Rijst bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.
2. 2 el olie in hapjespan verhitten. Paprika en boontjes enkele min. roerbakken. Sajoer Boontjes Boemboe en 200 ml heet water toevoegen. Met deksel op pan geheel 15-20 min. laten pruttelen.
3. Intussen gehakt mengen met 3 el gefruite uitjes, 2 tenen geperste knoflook en op smaak brengen met peper en zout.
4. Van gehakt ca. 12-16 kleine balletjes draaien. 2 el olie verhitten en gehaktballetjes rondom bruinbakken.
5. Gehaktballetjes serveren bij gele rijst en bonen met paprika sajoer.
6. Garneren met apart gehouden gefruite uitjes.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (0 stemmen)

Door: