Saffraancupcake met suikerhart
Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix de suiker en de boter witromig tot een luchtige botercreme.Meng er de eieren een voor een door.
2. Meng de bloem met het bakpoeder en de baksoda.Roer er de botercreme, de saffraan en de rode voedingskleurstof door.
3. Zet 12 papieren cupcakevormpjes op een bakplaat. Vul ze voor de helft met beslag en zet ze 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
4. Voor de boterroom: klop de boter, de poedersuiker en de melk tot een luchtige boterroom.
5. Voor de afwerking: snij een dun laagje van de bovenkant van de cupcake, dat je als deksel kunt gebruiken.
Doe de boterroom in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit rondom toefjes op de cupcake. Leg het deksel op de boterroom.
6. Snij een hartje uit bakpapier en leg het in het midden van het dekseltje. Bestrooi de cupcake met poedersuiker en neem het hartje weg.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: