Frisse garnalencocktail
Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Snijd met een scherp mes het bovenste en onderste gedeelte van de mineolas. Snijd de schil van boven naar onder in een ronde beweging er af zodat je ook net het witte vliesje aan de buitenkant mee neemt. Snijd dan de partjes los door met een mes langs de witte vliesjes te snijden. Snijd alle partjes in stukjes.
2. Meng de creme fraiche met de mayonaise en breng op smaak met een snufje peper en zout. Meng de garnaaltjes er door en schep de stukjes mineolas er door (bewaar eventueel een paar mooie garnaaltjes en blaadjes sla voor garnering).
3. Verdeel het garnalenmengsel afwisselend met een blaadje veldsla over 4 kleine glaasjes. Garneer de bovenzijde met een mooie garnaal en een blaadje sla.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: