Gazpacho met amandelen en meloen
Recipe Single Image
  • SoepHoofdgroep
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Voorgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Draai de amandelen met de knoflook en het broodkruim in een keukenmachine. Voeg al draaiend geleidelijk de olijfolie en de azijn toe. Voeg heel geleidelijk 600 ml water toe tot je de gewenste consistentie hebt. Proef en breng op smaak met zout en peper. Vergeet niet dat de meloen zoet van smaak is en zo herkenbaar moet blijven. Zet minstens 1 uur in de koelkast.
2. Snijd de meloen doormidden en verwijder de pitten. Schep er met behulp van een bolletjessteker bolletjes uit en bewaar die in de koelkast.
3. Schep vlak voor het serveren de gazpacho in kleine kommen. Garneer met de gekoelde meloenballetjes. Serveer goed gekoeld.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (2 stemmen)

Door: