Vis masala met roodbaarsfilet
Recipe Single Image
  • VisHoofdgroep
  • Tijd
  • 5Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Vis in schaal met 2 el kipmasalamengsel omscheppen en afgedekt in koelkast bewaren. Intussen in pan met dikke bodem ui en knoflook 1 min. in olie fruiten. Rest van masalamengsel, bouillon en aardappels toevoegen.
2. Geheel 15 min. zachtjes laten koken. Kool toevoegen en geheel nog 5 min. zachtjes laten koken.
3. Aardappelmengsel in pan snel laten afkoelen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.
4. Bereiden: Aardappelmengsel verwarmen. Vis erop leggen en met deksel op pan in 8-10 min. gaarstoven. Laatste 2 min. bevroren tuinerwten toevoegen en meewarmen.
5. Gerecht over vier diepe borden verdelen en met selderij bestrooien.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (0 stemmen)

Door: