Slaatje met asperges, peer en lauwwarme brie
Recipe Single Image
  • SaladeHoofdgroep
  • Tijd
  • 0Stappen
Print Recept
  • Menugang : Hoofdgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Schil de asperges en kook ze in 8 minuten gaar in ruim genoeg, kokend water. Laat uitlekken.
Spoel en droog de sla.
Snij de peren in plakjes.
Verwarm de oven voor op 180°C, olie een ovenplaat.
2. Roer een honingvinaigrette met de balsamico, de honing en de olie, breng op smaak met zout en peper.
3. Snij de briepunten in tweeen en leg ze op een geoliede ovenplaat. Zet de plaat zo'n 4 minuten in de oven, tot de kaas lichtjes smelt. Bak intussen de spekblokjes zonder vetstof in een pan
met antiaanbaklaag.
4. Verdeel de sla over 4 borden. Verdeel kaas, spekjes, peer en asperges over de sla. Werk af met de honingvinaigrette en pijnboompitten.



Beoordeel het recept:

 (1 stem)

Door: