Snacks met zalm en ham
Recipe Single Image
  • HapjesHoofdgroep
  • Tijd
  • 7Stappen
Print Recept
  • Menugang : Bijgerecht

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. Verse kruiden fijn snijden. (ik heb zelf dille gebruikt)
2. De gerookte Noorse zalm in dunne plakken snijden.
3. Smeer er daarna met een dunne laag smeerkaas op.
4. Leg er dan plakjes zalm op.
5. Bestrooi het dan met verse kruiden.
6. Maak er een rol van in wat folie en laat het 10 min afkoelen in de diepvries. Haal het dan uit de vriezer en snijd het in stukjes.
7. Op dezelfde manier kun je ook de hapjes met ham maken. Dan leg je in plaats van de Noorse zalm, ham op de wrap.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (3 stemmen)

Door:

Reacties

  • Bourgondisch
    (23-04-2014)

    Quiche wordt nog lekkerder als je de slagroom vervangt door dikke crème fraiche (niet de vloeibare variant)