Red velvet cupcakes
Recipe Single Image
  • CakeHoofdgroep
  • Tijd
  • 3Stappen
Print Recept
  • Menugang : Overige

Ingrediënten

Bereidingswijze

1. De oven voorverwarmen op 180 graden/gasstand 4. 2 bakvormen voor 12 muffins invetten of met 20 papieren vormpjes vullen.
2. In een grote kom boter en suiker met een mixer licht en luchtig opkloppen. Ei, karnemelk, rode voedingskleurstof en vanille toevoegen en mengen. Baksoda en azijn erdoor roeren. Bloem, cacaopoeder en zout mengen en grof met het botermengsel vermengen. Het beslag gelijkmatig over de bakvormen verdelen.
3. 20-25 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bovenkant terugveert als u er zachtjes op drukt. In de bakvorm op een rooster laten afkoelen. Als de cakejes zijn afgekoeld op een presenteerschaal leggen en naar wens decoreren.



Beoordeel het recept:

stersterstersterster  (0 stemmen)

Door: